Moderne arkitektur
i rå beton
med gyldne kontraster

Kværnloftet består af et punkthus på syv etager, to buede bygningsslanger og 10 rækkehuse med shedtag.

Facaderne er holdt i lysegrå beton, der giver bygningerne et råt nordisk look. Betonen er udsmykket med skarpe spor, der tilfører struktur til overfladen og understreger bygningernes buer. De organiske former skaber bløde bevægelser i et ellers hårdt materiale og tilfører en skøn livlighed til bygningernes udtryk. Derudover står de gyldne detaljer som en flot kontrast til den rå beton.

Både karnapper, vinduesrammer, indgangspartier og altaner er holdt i anodiseret aluminium, der funkler gyldent i solens stråler.

De buede former er også med til at skabe et levende og varieret gårdrum med flere små hyggelige opholdssteder og en flot grøn pergola i midten. Derudover finder du også skønne grønne områder mellem Kværnloftet og de andre nye byggerier, der er skudt op i området, der efterhånden er blevet en lille by uden for byen.

Du finder både cykelparkering og adgang til parkeringskælderen under Kværnloftet i gårdrummet.

Har du egen bil, og bor du i en af lejlighederne, kan du leje din egen parkeringsplads, mens der hører en gratis parkeringsplads til hver af de 10 rækkehuse boligtype C1 og C1s.


Ønsker du at leje en bolig?

Kontakt Nonbo & Eland for nærmere
information på 2890 6000
Eller udfyld kontaktformular

Kontakt os i dag

Footer Nonbo og eland

made by mediapulse

BOOK EN FREMVISNING I DAG

KONTAKT OS PÅ TLF. 2890 6000
ELLER SKRIV TIL OS HERUNDER

POPUP Nonbo og eland (#2)